Zomervakantie 2021 dag 1

Zaterdag 17 juli 2021:

  • Woudsend – Stavoren 13 mijl, 376,5 mijl totaal
  • Vertrek 1315, aankomst 1630 uur
  • Wind: N4
  • Weer: zonnig, 22 graden

Prima eerste dagje na een vreemde laatste schoolweek met het afscheid van twee zeer goede en gewaardeerde collega’s in de muziek sectie en dito muziek leerlingen, waarmee we tijdens het personeels uitje nog een dijk van een show neerzetten, samen met onze zingende rector en andere collega’s. En in 1 keer was het klaar met een schooljaar, waarin ik niet de muzieklessen heb kunnen geven zoals ik die zou willen en we veel minder muziek gemaakt en gezien hebben dan we zouden wensen.

Maar goed, met prachtig weer de auto volgeladen en naar Friesland, waar we met een mooie bezeilbare wind koers zetten naar Stavoren. Voor een zaterdag in het hoogseizoen waren de Fluessen minder druk dan je zou verwachten. Druk was het wel in Stavoren, maar er waren nog enkele boxjes vrij, dus helemaal goed, lekker met schaduw in de kuip.

Er moet nog een hoop moeheid uit, dus we gingen vroeg onder de veren. Ook al omdat we buiten opgegeten werden door de muggen….

Plaats een opmerking

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.