Pinksterweekend 2022

Donderdag 2 juni 2022:

  • Woudsend – Rakken 2 mijl, 14 mijl totaal.
  • Vertrek 2030 uur, aankomst 2105 uur
  • Wind: NO2
  • Weer: zonnig 14 graden

We maken ons op voor een lang pinksterweekend, waarin we hopen veel te zeilen. Vorig weekend was het vooral werken aan de boot. Vandaag was ook nog een normale werkdag voor ons beiden, dus pas toen ik om 1700 uur thuis kwam sprongen we in de auto en daarmee de file in. 1845 waren we op de boot en na het eten werd het een kort tochtje naar het Marrekrite plekje in de Rakken. Lekker rustig en prachtige avond luchten, waarin het snel afkoelt.

Vrijdag en zaterdag krijgen we prachtig oost weer. We beraden ons nog op de route maar een stuk op het wad trekt. Zondag en maandag wordt het onbestendig en is de verwachting onzeker. Zondag gaat het flink waaien en is er een grote buienkans, hoewel het meeste in het zuiden lijkt te gaan vallen. We gaan het zien. Voor nu: heerlijk in de natuur!

Plaats een opmerking

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.