Zomervakantie 2021 dag 28

Donderdag 19 augustus 2021:

  • Lauwersoog – Burdaard, 18,5 mijl, 654 mijl totaal
  • Vertrek 1000, aankomst 1530 uur
  • Wind: W 2-3
  • Weer: grijs, af en toe (mot)regen, 17 graden

Een grijze dag vandaag zonder zon. Bij het ontbijt begon het al te regenen. Gelukkig kwamen we droog (en vlot) door de sluis en op het Lauwersmeer konden we nog heerlijk zeilen met W3. Tot de wind wegviel en het weer begon te miezeren. Ook bij de sluis van Dokkumer Nieuwe Zijlen werden we vlot geschut en verder was het motoren door het Nieuw Diep en de Dokkumer Ee. Erg druk was het niet, wel zo prettig.

We liggen weer prima in het passantenhaventje van Burdaard met nog 3 dagen te gaan, ook weer met zeer wisselend weer, maar in ieder geval met weinig wind. Voor zondag zijn er zware onweersbuien voorspeld en we hopen dat die maar ergens anders gaan vallen :-).

Plaats een opmerking

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.