Zomervakantie 2022 dag 23

De regen storing trekt weg en de lucht trekt open.

Zondag 31 juli 2022:

  • Haven dag Terschelling
  • Wind: ZZW 2, na frontpassage ruimend W3-4, in de avond NW3
  • Weer: regen, 18 graden

Toen we wakker werden rond 800 uur begon het met regenen en dat hield pas op na het avond eten. Dat werd dus een dagje lezen, tukje doen, lezen. ‘S Ochtends regende het echt fors en ‘s middags viel er een zware motregen.

We hadden geluk met boodschappen doen: Het was even een halfuurtje droog. We waren nog niet terug op de boot of de dichte miezer begon weer.

Het is nu 2100 uur en de storing is weggetrokken, de lucht trekt langzaam open en de wind is geruimd naar W. We zitten nog even lekker buiten in de kuip na een hele dag binnen. Morgen vertrekken we met lichte N wind naar Harlingen. We hadden graag naar Ameland gegaan, maar de wind is de komende dagen matig uit W-ZW richtingen dan kom je alleen op de motor weer terug in Harlingen. En weer binnendoor terug via Leeuwarden trekt ons niet. 0830 vertrekken we morgenochtend met beter weer!

Plaats een opmerking

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.