Kampeer blog

Zeilen en het bootleven is geweldig maar kamperen is ook heel tof en je komt sneller wat verder weg dan met de boot. Voor we een boot hadden kampeerden we altijd in een klein tentje waarin je nauwelijks rechtop kon zitten. Die tijd is geweest maar het kampeergevoel kriebelt nog steeds.

Met het komen van het pensioen en de wens op een goed bed te slapen, rechtop te kunnen zitten en staan en met minder weer wat meer ruimte te hebben kwam er dit jaar een vouwwagen. We zijn er al twee weekenden en een week mee weg geweest, geweldig!

De komende periode gaan we met de vouwwagen touren in Schotland en ik kreeg van verschillende kanten de vraag of er ook een blogje komt. Dat komt er en dat is er al:

https://vouwwagenkamperen.home.blog

Tevens vind je in het menu bovenaan deze pagina een knop naar het kampeer blog. Veel plezier ermee!

Plaats een opmerking

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.